UNA MICA D’HISTÒRIA

Can Jordi està format per un equip de professionals del màxim nivell provinent d’indrets diversos: Catalunya, sud d’Espanya, Sud Amèrica, etc.

El mestre cuiner Jordi Armengol, té experiència de 30 anys en el món de la cuina havent obert restaurants a llocs tant diferents com el Brasil, on durant 4 anys va gaudir de l’experiència d’aprendre la cuina d’un altre país i de conèixer la seva gent.

Al obrir Can Jordi, ens proposem portar la cuina catalana tradicional directa al teu gust, en una zona cèntrica d’una ciutat potent gastronòmicament com és la Pujada del Castell a Figueres.

DADES

0
PLATS SERVITS
0
DES DE
0
CLIENTS SATISFETS
0
VALORACIONS

TESTIMONIALS

 • La petita de la família, té experiència en el negoci familiar, des de fa alguns anys: tant a Catalunya com al Brasil, d'on és originària. Va ser ella la que va escollir el nom de Can Jordi, inspirant-se en el seu pare. Tot i que els restaurants no són la seva gran passió, la trobareu molts caps de setmana a la barra.

  Isadora Armengol
  Isadora Armengol
 • Ha acompanyat a en Jordi a totes les aventures que s'ha ficat: des de muntar el restaurant fins a la llarga estada al Brasil. La decoració i els elements de fusta tant acollidora del local són obra seva. Amb una gran simpatia, algunes vegades ajuda a la sala menjador.

  Marina Hampel
  Marina Hampel
 • El pal de paller sobre el que es forma el restaurant i l'origen del seu nom no es deixa veure tant com la resta de cambrers; tancat a la cuina sempre amb el màxim propòsit de no deixar ningú insatisfet. Tot i així, li encanta passejar-se per la sala i preguntar als clients com han trobat els plats i l'àpat.

  Jordi Armengol
  Jordi Armengol